Om oss

Vårt liv og arbeid

Vårt liv har etter hvert blitt mer og mer fokus på hund og vi kan vel definere det vi nå lever som et hundeliv. Det er blitt vår lidenskap, vår hobby og vårt arbeid, hva mer kan man ønske seg?
I et aktivt hundeliv med trening, undervisning, konkurranser og utstilling så blir man også mer bevisst på utstyret og når Jeaneth ikke helt fant “det rette” utstyret hun ville i utstillingsringen så kom tanken på å lage det selv, akkurat slik en ønsker. Det var en ganske naturlig prosess da vi begge har kreativ bakgrunn og en skapertrang. Så, da satte Jeaneth og Frank seg ned å tenkte, tegnet og produserte… dermed ble det JeFra studio. Fordi det også var flere som likte det vi hadde skapt.
Etter hvert så har det blitt utvidet med flere typer, flere produkter i ulike farger og former, stadig kommer det nye versjoner. Det skal være funksjonelt og det skal passe enhver stil og antrekk. Og det skal være gode kvalitetsprodukter for hundene.
Vi håper du finner noe her du liker. Har du spørsmål eller noe spesialønsker så send oss noen ord.

Hund & Handler

Håndlaget utstyr for deg og hunden for opptreden i utstillingsringen. Vi har et godt utvalg av utstillingsbånd, nummerholdere og godbitlommer i ulike farger og utførelse, slik at det kan tilpasses til hund og antrekk. Selv om det er hunden som bedømmes, så er dere sammen en ekvipasje og danner en helhet.

Hundeutstyr

Hundeutstyret vårt er laget for å være funksjonelt, pent og ikke minst behagelig for hunden. Komfortable og lekre halsbånd for hverdagsbruk, det er jo lov å pynte seg litt. God bredde og polstring av typen halvstrup som gjør de sikre og enkle i bruk. Gode myke burputer og kosesenger som hunden virkelig trives i. Ta en titt på utvalget.
01

Design

Produktene er designet med tanke på både utseende og nytte. Det ene er ikke viktigere enn det andre, det er helheten som er avgjørende.

02

Funksjonalitet

I arbeidet med design og produksjon er funksjonalitet en vesentlig viktig faktor. Det hjelper ikke om ting ser bra ut om det ikke fungerer godt i bruk.

03

Håndlaget

Våre håndlagde produkter kombinerer høy kvalitet med utsøkt utførelse, skapt med lidenskap og sjel. Opplev den varige verdien og skjønnheten i ekte håndverk.

Doggystyle

Vår merkevare på noen egendesignede produkter som er til for hundens glede og komfort. Det startet med koseseng vi tegnet og sydde, den ble øyeblikkelig favoritt for våre hunder. Veldig tydelig at den falt i smak hos alle og kunne brukes i ulike hvilestillinger, derav kom navnet – “doggystyle” 😉
JF Doggystyle merket blir kun satt på utvalgte produkter som er designet og godkjent av oss og våre firbente kontrollører.

Et hundeliv

Grunnpilaren i et godt hundeliv bygger på godt lederskap, gjensidig respekt, riktig aktivisering og klare grenser. Det gir harmoni og trygghet.

En hund er mer enn bare et kjæledyr, den er en del av familien som alltid er der for deg, enten du trenger en kompis å leke med, eller bare noen å prate med. Den er lojal og hengiven og gir oss en ubetinget kjærlighet som er svært verdifullt i våre liv.

Håndlaget utstyr for hund og handler